Iz šupljeg u prazno

Radnici varaždinskog Coninga još čekaju plaće

coning
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
28.05.2012.
u 10:11

Coning inače zaposlenicima duguje plaće za veljaču, ožujak i travanj.

Zbog neisplate plaća i uopće situacije u tvrtki u ponedjeljak je na inicijativu sindikata održan skup radnika u Coningu.

Kako doznajemo od regionalnog povjerenika Sindikata graditeljstva Hrvatske Mladena Zemljića, direktor je radnicima rekao da bi plaće trebali dobiti za dva tjedna. Coning inače zaposlenicima duguje plaće za veljaču, ožujak i travanj.

– Budući da je u Coning grupi šest tvrtki, razgovaralo se i o tome da svaka posluje za sebe i da svaka za sebe snosi odgovornost, a ne da se, kao dosad, prelijeva iz šupljega u prazno.

Hotel u Trakošćanu, recimo, pozitivno posluje, dok su tri ili četiri tvrtke u blokadi. Direktor je na skupu rekao da bi trebali dobiti neki novac od zemljišta, odnosno pristaništa na Rabu, a očekuju i neki kredit, da se može skinuti blokada i radnicima isplatiti plaće. Novac im treba i da dovrše neke projekte – rekao je Zemljić.

Komentara 9

VI
vital
10:57 28.05.2012.

konstruktor meni duguje za 5 mjeseci, što ćemo sada?

LU
luksa
11:05 28.05.2012.

Bit će bolje kad krenu obnove fasada. Sredit će nešto prvi podpredsjednik!

Avatar bereza
bereza
10:52 28.05.2012.

PiPi: \"Kao što je to dobro primjetio moj treći zamjenik Zoki nakon što sam mu došapnuo što treba reći, plaće su relikt propalog boljševizma! Svim tim niškoristima i parazitima koji nisu u stanju postati Prvim Predsjednicima Vlade, životno ispunjenje morali bi biti čast i zadovoljstvo da smiju raditi za firme kojima ja upravljam preko svojih pravnih zastupnika!\" Ovo je tip koji odlučuje o životu i smrti ostataka hrvatske privrede! Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije